Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapsraad is door MosaLira voor al haar scholen centraal geregeld, middels de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad. Daarnaast heeft elke school een eigen medezeggenschapsraad, de MR. De taken zijn vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Onderwijs (WMO). Op basis daarvan is er een reglement speciaal voor de scholen samengesteld. Onze MR bestaat uit twee ouders en twee teamleden. De MR heeft formele bevoegdheden. Er zijn onderwerpen van school waarover de MR moet meebeslissen en er zijn onderwerpen waarbij de MR alleen advies mag geven of om advies gevraagd kan worden. De MR denkt of beslist mee over de formatie van het team, de klassenorganisatie, het (digitaal) pestbeleid, overblijven, de financiën en veiligheid op school, het jaarplan en ondernemersplan, onderhoud van gebouwen en speelplaats e.d.

Eén van de doelen van de MR is te komen tot een goede communicatie met ouders/verzorgers, leerlingen, leerkrachten en directie/managementteam. Daarom nodigt de MR iedereen uit mee te denken over het reilen en zeilen van de school. Voor vragen en/of opmerkingen kunt U terecht bij de leden van de MR (zie onderstaande lijst).

Contact
Voorzitter: Marij Vroemen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Miranda Vandenboorn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ouders: Anouk Thomissen (lid), Bertio Jansen (lid)

Notulen 2020-2021

Notulen 2019-2020

Jaarverslag MR 2019-2020

 

 

 

MosaLira

mosalira

Communicatie

Onze Leerling

Snelkoppelingen